Servei Tècnic 24 hores al dia, 365 díes de l'any trucant al telèfon 825 328 o per WhatsApp al  Whatsapp 605 328

Detnov

Central de detecció d'incendis VESTA de DETNOV


Detnov2L'estratègia seguida per DETNOV aquests darrers anys li ha permès aconseguir ser, d'una banda, el primer fabricant nacional de sistemes de detecció d'incendis. Basat principalment en desenvolupaments de productes acords a el mercat, amb una qualitat i un servei diferenciador.

SEPIR SEGURETAT, com a distribuïdor oficial de DETNOV al principat, té el plaer de presentar-vos la nova gamma de centrals analògiques VESTA.

VESTA és un nou concepte de central de detecció d'incendis, la qual, disposa d'una nova usabilitat a través de la seva pantalla tàctil de 10" en la caràtula de la central.

La interfície gràfica està dissenyada per a una ràpida interpretació del que està passant a la instal·lació, permetent reduir els temps de resposta per part de l'usuari, així com una millora per a l'instal·lador i mantenidor a l'hora de la posada en marxa i en tasques de manteniments.


Detnov

Software gráfico SGD-151


Detnov2SGD-151 és un paquet de software de supervisió i control parametritzable que permet la gestió del sistema de detecció d'incendis de les centrals analògiques de la seriosa CAD-150 a través d'un ordinador d'una forma senzilla i intuïtiva.

Un disseny modern de la seva interfície gràfica d'usuari (GUI) amb gràfics actius d'una gran qualitat, el que permet representar eficaçment tots dispositius i visualitzar les alarmes i tota la informació de l'estat del sistema de protecció contra incendis.

• Es poden connectar fins a 32 centrals per assolir els 64.000 dispositius
• Nombre màxim de clients connectats simultàniament: 5
• Descripció del dispositiu i direcció
• Registre d'esdeveniments global
• 3 grups de nivells d'usuari

La llicència que cal sol·licitar dependrà del nombre de centrals a connectar.

La connectivitat de les centrals de detecció d'incendis amb el programari en fer servir la targeta de comunicació TMB-151 (es requereix també del convertidor SGD-CONV).

La comunicació és a través d'Ethernet.


Detector Gas Detnov

Detnov ha llançat al mercat una nova gamma de detectors de gas autònoms per a ús residencial i comercial. La sèrie DGD-600 ha estat desenvolupada per detectar, de forma efectiva, qualsevol fuita de gasos d'ús quotidià (metà, butà i propà) en funció del model.

El seu modern disseny converteix aquesta gamma en una solució ideal per a aquelles instal•lacions on l'equilibri entre funcionalitat i estètica sigui necessari.

La gamma de detectors DGD-600 està formada per 4 models diferents de detectors: Detectors de gas natural (DGE-600 i DGD-600-AC) i els de detecció de gasos liquats del petroli (LP) com són el propà i el butà (DGE-620 i 620-AC). La gamma inclou detectors alimentats a 24v, com els DGE-600 i DGD-620, i els detectors alimentats a 220v com els DGD-600-AC i DGD-620-AC.

El procés de detecció d'aquesta gamma es basa en la precisa tecnologia dels sensors Fígaro semiconductor i en avançats algoritmes de detecció i discriminació, els quals, doten la sèrie DGE-600 d'una alta fiabilitat. Els nivells d'alarma són de 5000 ppm en el cas de gas natural i de 2000ppm en els LP.

Disposen d'un relé d'avaria i un altre d'alarma, així com 3 leds per poder visualitzar ràpidament el seu estat (servei, avaria i alarma) i un botó per poder realitzar un test i verificar el seu correcte funcionament.
L'alçada d'instal•lació ha de ser de 30 cm de terra, per al detector de gasos LP, i a 30 cm del sostre, per al gas natural. Es pot instal•lar directament a la paret o en carril DIN.

El detector pot funcionar de forma autònoma o connectada al llaç de detecció analògica Detnov, ocupant una direcció en el llaç.

En l'actualitat, tant el gas natural com els gasos LP suposen una de les nostres principals fonts d'energia i, qualsevol fuita de gas en l'aire, pot tenir conseqüències devastadores. Per tant, els detectors de la gamma DGE-600 estan indicats per a nombroses aplicacions en diversos sectors com ara el domèstic, espais de treball, instal•lacions industrials, gasolineres, sales de refrigeració o sistemes de calefacció dels edificis.

Dll - Dv 09.00 - 18.00
Dissabtes i diumenges tancat
Av. Princep Benlloch 6. 1r pis
AD500 Andorra la Vella