Servei Tècnic 24 hores al dia, 365 díes de l'any trucant al telèfon 825 328 o per WhatsApp al  Whatsapp 605 328

Connexió a central receptora d'alarmes (CRA)

SEPIR SEGURETAT col·labora amb diverses Centrals Receptores que notifiquen puntualment qualsevol incidència en l’estat dels Sistemes de Seguretat dels clients de SEPIR SEGURETAT. D’aquesta manera el Departament Tècnic de SEPIR SEGURETAT pot atendre els seus clients amb rapidesa i bon servei.

L’actuació de la CRA, en cas d’alarma és:


quality
1

Recepció i Gestió de senyals d'alarma

El sistemes d'alarma que instal·lem emet senyals d'emergència o de control. En tots dos casos, l'avís es rep automàticament a la CRA (Central Receptora d'Alarmes), es registra i passa a l'ordinador central perquè un operador pugui gestionar-la segons els protocols legals establerts.

2

Verificació

Després de la recepció del senyal, i atenent a la normativa vigent, l'operador de la CRA efectua les comprovacions necessàries mitjançant un sistema visual per identificar-la com una emergència real (robatori, atracament, foc, etc.) o falsa alarma (ajudes, avaries, etc.), comunicant les primeres al personal competent i les segones al Departament Tècnic de SEPIR SEGURETAT.

3

Informes d'activitat

Cada un dels passos queda registrat, i la CRA s'encarrega d'elaborar i lliurar al client un informe amb tots els detalls de l'activitat registrada.

Dll - Dv 09.00 - 18.00
Dissabtes i diumenges tancat
Av. Princep Benlloch 6. 1r pis
AD500 Andorra la Vella