Servei Tècnic 24 hores al dia, 365 díes de l'any trucant al telèfon 825 328 o per WhatsApp al  Whatsapp 605 328

DeteccioIncendis

Detecció d'incendis convencional

La detecció d'incendis convencional és aquella on els elements (detectors, polsadors, sirenes, etc.) s'agrupen per zones. Quan una zona de detecció o d'alarma manual entra en alarma, es produeix l'avís acústic i lluminós a través de les sirenes.

Aquest tipus d'instal·lacions de detecció d'incendis són les més comuns en petits locals o habitatges ja que, a causa de les petites dimensions del local o el caràcter diàfan del mateix, no és difícil la localització de l'element en alarma, tot i que la centraleta de control ens indica únicament la zona on es produeix l'alarma i cadascuna d'aquestes zones hi ha un nombre relativament alt de detectors.

Les instal·lacions de detecció d'incendis convencionals són concebudes per a una màxima durada i mínim manteniment, a més de la seva facilitat de maneig.

Aquest tipus d'instal·lacions estan dissenyades per detectar i / o donar avís acústic d'una alarma d'incendis. Un cop detectat l'incendi es procedeix de manera contractada amb la Central Receptora d'Alarmes, donant-se avís al client, Policia o bé Cos de Bombers, proporcionant una veritable tranquil·litat al client. A SEPIR SEGURETAT comptem amb professionals que garanteixen una instal·lació de detecció d'incendis amb els materials més sofisticats i una execució immillorable de la mateixa, sempre complint totes i cadascuna de les normatives aplicables a aquest tipus d'instal·lacions.

Dll - Dv 09.00 - 18.00
Dissabtes i diumenges tancat
Av. Princep Benlloch 6. 1r pis
AD500 Andorra la Vella