Servei Tècnic 24 hores al dia, 365 díes de l'any trucant al telèfon 825 328 o per WhatsApp al  Whatsapp 605 328

Sistemes de videovigilància o CCTV

Els sistemes de videovigilància o CCTV actuals ofereixen la possibilitat d'accedir a les imatges en temps real des de qualsevol part a través d'internet així com la programació d'esdeveniments que dispararan una alarma o enviaran un avís a una adreça programada. No només podrem veure les imatges des d'un lloc remot, sinó que també podrem consultar l'historial de gravació podent revisar el que ha succeït un dia a certa hora i fer una còpia del clip que ens interessi.

Així mateix la capacitat de gravació dels sistemes de CCTV o circuit tancat de televisió, s'ha vist incrementada notablement en els últims anys fent que els sistemes emmagatzemin diverses setmanes d'informació. Això combinat amb la gran qualitat de les càmeres actuals ens dóna la possibilitat d'oferir-vos uns sistemes de vigilància d'altes prestacions.

SEPIR SEGURETAT té com a objectiu principal oferir els equips més moderns i d'última generació tant en la modalitat de tecnologia analògica com HD-TVI i IP, sempre tenint en compte les necessitats particulars de cada client, assessorant i oferint propostes perquè puguin seleccionar la més adequada d'acord a costos, avantatges i desavantatges.

Dll - Dv 09.00 - 18.00
Dissabtes i diumenges tancat
Av. Princep Benlloch 6. 1r pis
AD500 Andorra la Vella