Servei Tècnic 24 hores al dia, 365 díes de l'any trucant al telèfon 825 328 o per WhatsApp al  Whatsapp 605 328

Sistemes anti-robatori

SEPIR SEGURETAT li ofereix les més avançades solucions tecnològiques per al sector de les instal·lacions de seguretat, a més de proposar un servei basat en la professionalitat i adaptat a les seves necessitats.

La detecció d'intrusió ha passat a ser una de les primeres necessitats de seguretat en la societat actual. De la mà de les últimes tecnologies, els equips de detecció i gestió d'intrusió, han experimentat una notable evolució i ofereixen una fiabilitat fins fa poc inimaginable.

Qualsevol sistema d'intrusió actual ha d'aportar un percentatge molt alt de detecció en cas d'intrusos (índex de discriminació) i gairebé tan important, un percentatge molt baix de falses alarmes (índex de falses alarmes). La dificultat en triar un sistema vindrà donada en pujar el primer índex i baixar el segon, lògicament, invertint el mínim econòmica.

La qualitat i el preu del sistema implantat necessàriament anirà relacionat amb els índexs comentats. És improbable que un sistema econòmic tingui un bon índex de discriminació, i com menys diners invertim pitjor serà aquest índex. El mateix cas, però al revés, ocorre amb l'índex de falses alarmes, a major inversió menys falses alarmes..

Tot i que el manteniment no reverteix directament en la inversió, és un servei fonamental, per amortitzar la inversió. Un mal manteniment del sistema provocarà que aquest no serveixi per a res i per tant el nivell de seguretat sigui nul.

SEPIR SEGURETAT disposa d'assessors tècnics que l'ajudaran a dissenyar el seu sistema atenent a aquests criteris d'inversió i nivell de seguretat.

Dll - Dv 09.00 - 18.00
Dissabtes i diumenges tancat
Av. Princep Benlloch 6. 1r pis
AD500 Andorra la Vella