Servei Tècnic 24 hores al dia, 365 díes de l'any trucant al telèfon 825 328 o per WhatsApp al  Whatsapp 605 328

Detecció d'incendis DETNOV

CONVENCIONAL

El Sistema Convencional Detnov s'adapta sense problemes a qualsevol construcció gràcies a la seva fàcil instal·lació i simplicitat d'ús. Amb la certificació dels seus productes, Detnov ha creat una gamma ideal per a aquelles instal·lacions on és necessari l'equilibri entre funcionalitat, simplicitat i estètica.


ANALÒGIC

El Sistema Analògic Detnov ha estat específicament dissenyat per cobrir tots els requeriments funcionals i estètics en tota la seva gamma de productes per abastar des de la instal·lació més petita fins a la protecció de grans instal·lacions.

Col·legis, campus universitaris, centres comercials, edificis industrials, aparcaments, hospitals, entre d’altres, fan ús actualment dels nostres productes a causa de la seva simplicitat, fiabilitat i la seva forma d’operació intuïtiva.
Disseny, fiabilitat i funcionalitat unides per crear productes ideals per a tot tipus d’instal•lacions, sobretot aquelles on és necessari l’equilibri entre seguretat i l’estètica.

Novetats

Detnov Explorer

Des de fa diverses setmanes estem presentant "detnov Explorer". Es tracta de la solució que molts estàvem esperant al sector de la seguretat contra incendis, ja que, ens permet monitoritzar o controlar remotament qualsevol central de detecció d'incendis de Detnov, ja sigui convencional o analògica.

La targeta de comunicació TCP / IP amb referència TED-151WS, s'instal·la a l'interior de la gamma de centrals convencionals CCD-100 o de les centrals analògiques CAD-150. Aquesta targeta, ens permet la connexió a Internet de les nostres centrals a través del port Ethernet que ve a la placa de la targeta.

TED-151WS disposa d'un web Server integrat que ens permet interactuar a distància mitjançant detnov Explorer a través d'icones visualitzats en el navegador web (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, etc.) de qualsevol dispositiu (Smartphone, Tablet o PC ) sempre que disposi d'accés a Internet.

Detnov Explorer ens permet visualitzar l'estat de la instal·lació de detecció d'incendis en temps real, així com veure un històric de tot el que ha passat gràcies a la seva memòria interna.

Permet l'enviament de correus electrònics a diferents comptes, podent diferenciar el destinatari segons es vulguin rebre alarmes o avaries.

L'accés a detnov Explorer és mitjançant contrasenya per protegir l'accés no autoritzat; a més, es pot discriminar seu ús, només monitoritzar o accés total (monitoritzar i control). Les accions remotes que es poden realitzar són: Activa sirenes, aturar sirenes, silenciar brunzidor, rearmament de la central. A més podem canviar l'estat de les zones de detecció (repòs, anul·lat o test).

Beneficis

Amb detnov Explorer s'obre una infinitat de possibilitats i nous serveis per als instal·ladors i mantenidors de sistemes de detecció d'incendis a oferir als seus clients.

Rapidesa i eficàcia

A l'estar connectat en temps real amb la instal·lació, el mantenidor pot atendre la trucada de l'usuari final d'una manera més àgil i professional. En el cas que l'usuari final no sàpiga com utilitzar la central, el mantenidor podrà actuar remotament, com ara aturar el brunzidor per poder tenir una millor locució per telèfon.

Gràcies a la seva amigable interfície gràfica podrà conèixer el que està passant per informar i actuar a l'instant i, en conseqüència, segons el que estigui passant en la instal·lació.

Pre-Manteniment

Abans de desplaçar al personal per realitzar el manteniment, és aconsellable connectar-se a la instal·lació a través de detnov Explorer. Amb això, podrà conèixer l'estat de la instal·lació (avaries), fer una estimació del temps requerit i si cal portar-recanvis.

A les centrals convencionals es pot canviar remotament l'estat de les zones (repòs, anul·lat o test), amb la qual cosa, podem posar una zona en test sense haver de tornar al teclat de la central.

Dll - Dv 09.00 - 18.00
Dissabtes i diumenges tancat
Av. Princep Benlloch 6. 1r pis
AD500 Andorra la Vella