DeteccioIncendis

Detecció d'incendis convencional

La detecció d'incendis convencional és aquella on els elements (detectors, polsadors, sirenes, etc.) s'agrupen per zones. Quan una zona de detecció o d'alarma manual entra en alarma, es produeix l'avís acústic i lluminós a través de les sirenes.

Aquest tipus d'instal·lacions de detecció d'incendis són les més comuns en petits locals o habitatges ja que, a causa de les petites dimensions del local o el caràcter diàfan del mateix, no és difícil la localització de l'element en alarma, tot i que la centraleta de control ens indica únicament la zona on es produeix l'alarma i cadascuna d'aquestes zones hi ha un nombre relativament alt de detectors.

Les instal·lacions de detecció d'incendis convencionals són concebudes per a una màxima durada i mínim manteniment, a més de la seva facilitat de maneig.

Aquest tipus d'instal·lacions estan dissenyades per detectar i / o donar avís acústic d'una alarma d'incendis. Un cop detectat l'incendi es procedeix de manera contractada amb la Central Receptora d'Alarmes, donant-se avís al client, Policia o bé Cos de Bombers, proporcionant una veritable tranquil·litat al client. A SEPIR SEGURETAT comptem amb professionals que garanteixen una instal·lació de detecció d'incendis amb els materials més sofisticats i una execució immillorable de la mateixa, sempre complint totes i cadascuna de les normatives aplicables a aquest tipus d'instal·lacions.

+ 376 825 328
sepir@andorra.ad
Dll - Dv 09.00 - 18.00
Dissabtes i diumenges tancat
Av. Princep Benlloch 6. 1r pis
AD500 Andorra la Vella